Foto


Even voorstellen: ik ben Britt, 38 jaar, mama van drie zonen en een dochter en... ik ben verslaafd!
Aan haken! 

Toen ik voor het eerst ging haken, nu alweer een paar jaar geleden, dacht ik: wat ben ik aan het doen? Ik begreep er niet zo veel van. Maar het leek me zo leuk, vooral omdat ik zag wat voor leuke dingen je allemaal kunt maken met haken, en dat met 1 haaknaald en 1 draad! Fascinerend vind ik het nog steeds.

Ik gaf me op voor een workshop haken en daarna was ik verkocht. Ik keek naar tutorials op internet, haakte mee met filmpjes op youtube en las blogs van hakers en haaksters die even gepassioneerd zijn als ik.

Het allerleukste van haken vind ik om nieuwe dingen te bedenken. Ik ben dan ook altijd bezig met meerdere projecten tegelijkertijd (geloof mij: dit is zeer herkenbaar voor iedereen die haakt!) Als ik iets heb gemaakt wat ik zelf leuk en mooi vind, dan schrijf ik het uit als patroon. En dat vind je dan weer hier terug op mijn website.

Natuurlijk kan een blog niet ontbreken. Kan ik lekker mijn inspiratie, ideeën en enthousiasme in kwijt! Veel haakplezier :)

Al mijn liefs
Britt

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Snel naar

Disclaimer

Al mijn liefs

Hoi! Ik ben Britt, mama van 4 kids en haakster. Sinds een paar jaar ben ik verslaafd aan haken! Op almijnliefs.nl vind je mijn eigen, originele haakpatronen. Daarnaast probreer ik zo regelmatig mogelijk haaktutorials te plaatsen. Ik wi je laten zien hoe leuk het is om te haken. Heb je vragen? Stel ze gerust. Veel plezier!

Contact

almijnliefs@hotmail.com

Al mijn liefs gebruikt cookies. Ik accepteer cookies.